Ce firma de curierat folositi?

Livrarea produselor se face prin FAN Courier. La solicitare clientului putem livra si prin alte firme de curierat insa nu putem garanta timpul de tranzit sau costul transportului.

Cat costa transportul?

Costul transportului la comenzile efectuate pe carmods.ro si livrate pe teritoriul Romaniei in zonele de acoperire FAN Courier este de 25RON. Acest cost este este fix indiferent de greutate si include costurile de ambalare si de asigurare a coletului pana la destinatie.

Pentru clientii care nu sunt in zona de acoperire a FAN Courier oferim livrare si ridicare din sediul FAN Courier cel mai apropiat sau vom incerca sa gasim alta solutie de transport la un cost convenabil.

In cadrul unor promotii exista posibilitatea ca produsele sa beneficieze de TRANSPORT GRATUIT.

Care sunt modalitatile de plata?

Pentru persoane fizice plata se face catre curier la sosirea coletului(ramburs).

Pentru persoane juridice plate se poate face prin virament bancar sau catre curier la sosirea coletului.

Care este perioada de garantie?

Perioada de garantie variaza in functie de produs si este trecuta in descriere acestuia si in certificatul de garantie ce trebuie sa insoteasca obligatoriu produsul.

Sunt originale becurile pe care le vindeti?

Un pret mai mic decat cel pe care l-ati auzit la o reprezentanta auto sau la un magazin de piese nu inseamna ca becurile vandute de noi sunt contrafacute.

In functie de modul de ambalare (aici am in vedere becurile ce vin Bulk la cutii de 80/160 buc), data de fabricatie, temperatura de culoare, cantitatea achizitionata, la becurile noastre se pot obtine preturi uneori chiar incredibile (in bine sau in rau.)

Promisiunea noastra e ca orice bec/produs este verificat atent inainte de livrare iar garantia pe care o oferm clientilor confirma incredera pe care o avem in produs.

Sunt originale produsele Chemical Guys?

Produsele pe care le comercializam sunt originale. Firma noastra fiind in lista resellerilor oficiali pentru aceste produse.

Consultantii nostri au efectuat cursuri de specializare pentru a putea recomanda produsul corespunzator nevoilor dumneavoastra.